DÄRFÖR ÄLSKAR JAG MITT JOBB

”För oss är det viktigast att få träffa nyexaminerade talanger som är drivna, vill lära sig och har ett mål att utvecklas.”

Vi Tech Recruiters ser fram emot att välkomna våra nya medarbetare till Nexer Tech Talent i höst, när flera av våra talangprogram dra igång hos våra kunder. Extra kul är det att talangerna som har valt att ansluta sig till Nexer Tech Talent kommer från olika städer över hela landet. Just nu har vi även en hel del andra spännande rekryteringar på gång utanför talangprogrammen, bland annat till våra kunder som är verksamma inom bank, försäkring, fordon, retail och flygindustrin.

Slutligen vill jag referera till ett citat från ett kundmöte där en av cheferna sa ”För oss är det viktigast att få träffa nyexaminerade talanger som är drivna, vill lära sig och har ett mål att utvecklas”. Detta är precis varför jag älskar mitt jobb.

IT-branschen är idag drabbad av en stor kompetensbrist. Vårt mål på Nexer Tech Talent är att underlätta för våra kunder genom att hjälpa dem att hitta sina nya talanger. I min roll som rekryterare strävar jag alltid efter att ge talangerna möjligheten att utvecklas i sin egen takt och utifrån sina egna mål och drömmar. Det är motiverande att vara med och stötta företagens tillväxt inom IT-branschen och samtidigt få hjälpa juniora talanger att rivstarta sina karriärer utifrån de bästa tänkbara förutsättningarna. Jag blir lika stolt varje gång över att se slutresultatet av hela processen; att följa kandidaten från en första intervju till signering; att se den arbetsinsats som våra talanger lyckas åstadkomma hos våra kunder genom sitt nytänkande, driv och motivation för att göra morgondagen bättre.

Ender

Ender Kökat
Tech Recruiter, Stockholm