Rekrytering kund

UTVECKLA ER BUSINESS MED UNGA TALANGER

Vår styrka är att attrahera nya IT-talanger och matcha dem med spännande jobb inom tech. Vi hjälper er att få in junior kompetens med rätt profil, samtidigt som vi stöttar dem att nå sina karriärdrömmar. Hos er tar de sig an nya teknikutmaningar ihop med era medarbetare, av oss får de coachning på vägen. Tillsammans utvecklar vi både er verksamhet och framtidens talanger. Längre ner kan du läsa om hur vi hjälpt andra företag att utvecklas och blomstra.

Framtidssäkra IT-kompetensen

Att rekrytera rätt kompetens för dagens och morgondagens teknikutmaningar är en förutsättning för fortsatt framgång. Vi träffar talanger varje dag, vet vad de vill och vad de söker. De är taggade på nya utmaningar och vi hjälper dem att nå sina karriärdrömmar.

Vilka är era utmaningar? Berätta för oss så hjälper vi dig att framtidssäkra IT-kompetensen.

Case: Jeppesen

Genom talangprogrammet Earn you wings kunde Jeppesen trygga tillväxten och även föryngra sig för att framtidssäkra specialistkompetenser inom IT och programmering.

Case: Folksam

Folksam sökte unga akademiker för att delta i den digitala förändringsresan och jobba i utvecklande roller med verksamhetsnära IT.

Case: Telia

Telia Tech Graduate Program – ett skräddarsytt introduktions- och utvecklingsprogram för akademiker inom IT och teknik, är en viktig del i Telias arbete att förändra telecom industrin utifrån de nya möjligheter som digitaliseringen innebär.

Case: Polestar

Polestar har samarbetat med Nexer Tech Talent i två år kring ett talangprogram där innovation och kreativt nyskapande är viktiga områden. Då Polestar aktivt arbetar för ökad jämställdhet var det extra önskvärt med tjejer, vilket man lyckats fantastiskt bra med.

Kontakta oss

Pernilla Ambratt

Pernilla Ambratt

Business Unit Manager, Göteborg
+46 703 01 52 36
pernilla.ambratt@nexergroup.com

Daniel_SV

Daniel Gyllensparre

Business Unit Manager, Stockholm
+46 702 082 792
daniel.gyllensparre@nexergroup.com