TechTalent_Folksam

STARTA DIN KARRIÄR MED FOLKSAM TECH TALENT

Har du viljan, drivet och potentialen att bli en av Folksams nya Tech Talents? Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, förespråkar ett agilt arbetssätt och har en master- eller kandidatexamen inom relevant område. Ta chansen och sök till Folksam Tech Talent, ett talangprogram där arbete varvas med utbildning, handledning och sociala aktiviteter!

Folksam Tech Talent är ett gemensamt initiativ mellan Nexer Tech Talent och vår kund tillika partner Folksam. Med start hösten 2022 kommer detta års Folksam Tech Talent vara den femte omgången av programmet som Nexer Tech Talent driver. Du kommer här vara en del av en grupp talanger som alla får möjlighet att jobba i utvecklande roller med verksamhetsnära IT – och du kommer få coachning för att få en bra start på din karriär.

Programmet löper under tio månader, och du är under den tiden tillsvidareanställd som konsult hos Nexer Tech Talent. Efter att du framgångsrikt genomfört programmet erbjuds du en anställning hos Folksam. Under programmets gång kommer du att vidareutbildas parallellt med ditt arbete på Folksam.
Du som söker är i början av din karriär och har en master- eller kandidatexamen inom IT-området. Du förväntas bidra till nytänkande och visa vägen i förändringsresan mot att modernisera och digitalisera Folksam.
Till programmet letar vi efter talanger som ser sin framtid inom något av följande områden:
 
Backend utveckling
Frontend utveckling
DevOps utveckling
Cloud Engineer
 
Låter ovanstående intressant och som att det kan passa dig? Anmäl dig till vår informationsträff som kommer att vara virtuell så får du veta mer.

Välkommen på rekryteringsträff

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD

När: 23 februari kl. 17–19
Var: Virtuellt
OSA: Anmäl dig senast den 22 februari