Frågelådan

Frågelådan

Vi har samlat ett gäng frågor som vi ofta får. Allt du kan tänkas vilja veta och inte veta hittar du här.

Vad innebär ett talangprogram?

När du är med i vårt talangprogram blir du en Tomorrow Talent. Det innebär att du får jobba med ett uppdrag hos en kund, parallellt med att du får utbildning som skräddarsys efter både dina och kundens behov. Efter uppdragets slut kommer ni överens om du skulle vilja gå över i anställning hos kunden. Läs mer här

ERBJUDER NI DELTIDSJOBB?

Våra kunders behov är oftast på heltid och sträcker sig över en längre tidsperiod. Deltidsjobb kan förekomma men är inte lika vanligt som heltidsuppdrag.

Vad är det för typ av utbildningar under talangprogrammet?

Alla utbildningar är skräddarsydda för det talangprogram man ingår i. Det kan vara allt ifrån tekniska utbildningar till agila metoder, gruppdynamik och ledarskap. Vi arbetar med både hårda som mjuka värden, samtidigt som du får utbildning i kundens produkter och tjänster. Exempel på utbildningar: programmeringsspråk java, C++, test och krav, mjukvaruarkitektur, agila metoder.

Får man lön under talangprogrammet?

Ja!

Vilka är era kunder?

Tech Talents kunder är ofta stora och välkända aktörer, verksamma inom finans, försäkring, automotive, retail och medical. Branschledande och renommerade namn, coolt va?

Kommer jag jobba inhouse eller ute hos kunden?

Majoriteten av våra konsulter arbetar i ett agilt team hos våra kunder.

HUR STORA ÄR NEXER TECH TALENT?

I dagsläget jobbar ungefär 200 konsulter i både Göteborg och Stockholm som våra grymma talanger, men än är vi inte nöjda. Våra ambitioner är att bli mycket större!

Finns det uppdrag för mig som inte vill programmera i jobbet?

De flesta av våra uppdrag innehåller programmering, men vi har även uppdrag även för dig som vill arbeta som Business Analyst, Applikationsspecialist eller UX designer.

Where do I sign up?

För att kickstarta din karriär hos oss - klicka här, fyll i formuläret eller maila en rekryterare direkt. Enkelt, va?