Hur funkar det

Hur funkar det?

Vi vet att det finns många olika konsultbolag som alla försöker locka med smicker och ta dig med storm. Men vi vill ändå påstå att vi inte är som alla andra. Och om du satsar på oss så satsar vi på dig och ger dig den bästa arbetsplatsen kombinerat med livsviktig utbildning och kompetenta kolleger. Och det bästa av allt är att vi inte släpper taget utan är med dig från första till sista dagen. Kolla med en av våra Tech Talents om du inte tror oss!

Din framtid på ett kick

Nexer Tech Talent erbjuder flera unika vägar att gå, så att du hittar just det som faller dig i smaken. Du kan välja att starta i ett av våra talangprogram Tomorrow Talent, där du tillsammans med några andra stjärnor börjar i ett projekt hos en kund. Programmet är anpassat utifrån kundens behov men skräddarsytt med dina kompetenser i fokus. Under uppdragets tid får du den utbildning du behöver från både oss och kunden.

Folk gillar olika. Därför kan du också välja att bli junior konsult på Nexer. Vi har en stor variation i våra uppdrag, och du möjlighet att rikta in dig på det som du gillar och vill utvecklas inom. Flexibelt deluxe!

Sist men inte minst kan du bli anställd hos oss men jobba ute hos en av alla Nexers skickliga kunder. Efter det väljer du själv om du vill bli anställd av kunden. Filtrera enkelt bland våra lediga jobb.

MER ÄN BARA DIN ARBETSGIVARE

– Hos oss blir du en del av en stark 
gemenskap och får möjligheten att bygga ett stort nätverk genom våra gemensamma aktiviteter.

Du kan välja utvecklande uppdrag på flera av Sveriges mest spännande företag, stora som små.

Under uppdragets gång varvas arbete med 
utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter.


Sofia Haugland, Konsultchef Göteborg

 

EN BRA START PÅ KARRIÄREN

– Min uppgift är att se till så du får 
rättförutsättningar att lyckas och utvecklas både i din yrkesroll och som person. Vi har täta uppföljningar 
med både dig och din uppdragsgivare.

Du får ordentligt med stöttning, coachning och 
chansen till en grym start på karriären. Vi vill att du 
ska känna trygghet!


Sofie Lundh, Konsultchef Stockholm