SIGMA_2019_UTOMHUS_DETALJ_PERSON_3_HIGH

Möt våra TechTalents

Vi kan lova dig guld och gröna skogar men tyngst väger ändå en Tech Talents egna ord.
Därför har vi bett några av våra stjärnor berätta om sin vardag.

Känner du igen dig? Se våra lediga jobb här.

 

BYE BYE NORMAL!

Det är inte bara män som programmerar och gillar bilar. Daniela och Caroline är i gott sällskap på Polestar, där de utmanar branschnormen på ett innovativt företag som förstår värdet av mångfald.

En motorväg i karriären

Jag har nu rollen som Verifieringsingenjör på Saab vilket inkluderar resor till hela världen där vi testar olika produkter som ska levereras till kund.

John

En fantastisk känsla

–Tech Talent programmet gav mig en rivstart in i arbetslivet och medförde dessutom en enorm trygghet där målet är att anställas av kunden vid programmets slut.

Erik

Sikte på teknisk projektledning

Jag vill lära mig leda projekt som kräver hög teknisk kunskap. Efter en intervju med Nexer kändes det som rätt alternativ för mig.

Earn Your Wings-programmet och rollen som Systems Customization Engineer på Jeppesen lät som ett spännande uppdrag och som musik i mina öron.

Christoffer

Magkänslan sa ja

– Att ingå i ett talangprogram är härligt!
Jag får både arbeta på riktigt och gå skräddarsydda 
kurser för just det här jobbet. Det är nice!

Kunde inte fått en bättre start på karriären. Jag gick på magkänslan och det stämde till hundra procent. Att jag är nyexad är en tillgång och det känns extra skönt.

Johanna

Helt rätt

– Att bli introducerad i arbetslivet genom ett talangprogram kändes helt rätt. All nervositet för framtiden släppte redan dag ett. Att få pröva på ett arbete i ett år ger en enorm trygghet.

För mig funkade det direkt och när året är slut kommer jag att bli anställd av kunden. Så grymt att kunna bygga både nätverk och karriär på samma gång.

Nicholas 

Jag vill också bli en Tech Talent

Ja, klart du vill! Fyll i formuläret här så blir du snart kontaktad av en rekryterare som berättar mer.