SIGMA_2019_INOMHUS_GRUPP_6_MID

Sigma Group

Sigmagruppen består av flera bolag, som alla är nischade inom olika teknikområden. Med 4 400 anställda, som är verksamma i 14 länder, har vi en bred bas av kompetenser för att leverera skräddarsydda lösningar till våra kunder. Våra konsulter bistår med kvalificerade expertkunskaper, och bidrar till att göra kundernas produkter ännu bättre.

Våra kunder finns i många branscher och har verksamhet i såväl Sverige som övriga världen.

Med gedigen kunskap, passion och intresse för teknik gör vi skillnad genom vårt starka engagemang. Vi är proaktiva och nöjer oss inte förrän vi har hittat den bästa lösningen för kunden. Tack vare samverkan inom hela Sigma har vi också möjlighet att kraftsamla och optimera kompetenser för varje leverans.

Vårt signum är att vi bryr oss om varandra, våra kunder och vår omvärld. Med ”passion and execution” gör Sigma skillnad. Eftersom vi är ett privatägt bolag kan vi ta långsiktiga beslut för vår strategiska utveckling. I takt med att vi växer har vi möjlighet att göra ett allt större avtryck för att bidra till en bättre morgondag. Detta gör oss mycket stolta.

Vi erbjuder våra tjänster genom dessa verksamheter

Sigma IT är det ledande IT-tjänstföretaget för kunder som behöver förstärkning lokalt parallellt med uppbackning för globala leveranser. Resultatet av våra insatser märks i effektivitet och innovationskraft. Vi gör varje kunds verksamhet smartare.

Sigma Technology är en global leverantör av produktinformation, inbyggda system och offshoreutveckling. Vi har ett passionerat intresse och expertis för teknik och information och är stolta över att kunna leverera med hög kvalitet och ständigt utvecklas. Vi lever efter devisen ”Local Drive & Global Strength” och har kontor över hela världen för att ha närheten till våra kunder.

Sigma Connectivity erbjuder spetskompetens för att skapa och utveckla produkters förmåga att kommunicera. Tekniken kan utnyttjas för att utveckla funktionalitet, tjänster och affärsmodeller i allt från traditionella industriprodukter till hushållselektronik och kommunikationsutrustning. Vi är entreprenörer inom Internet of Things.

Sigma Industry erbjuder kvalificerade konsulttjänster för svensk industri inom områdena produktutveckling, industridesign, processteknik och produktionssystem. Erbjudandet utgår från de klassiska ingenjörsdisciplinerna inom mekanik samt el/automation. Spetskompetens inom specifika nischområden adderas efter teknikens trender och utveckling.

Sigma Civil är ett snabbväxande företag inom tekniska konsulttjänster på den svenska marknaden, med huvudfokus på infrastruktur och byggprojektering. Genom smartare organisatorisk dynamik, högre flexibilitet och framåtriktade idéer hjälper vi våra uppdragsgivare förverkliga sina projekt med större effektivitet.

Sigma Software erbjuder IT-tjänster av högsta kvalitet för offshorekunder. Våra tjänster omfattar produktutveckling och support, skräddarsydd mjukvaruutveckling inklusive mobil utveckling samt IT-konsulting. Vi har omfattande kompetens inom e-handel, dokumenthantering och mjukvara för datainsamling.