Våra talangprogram

Våra Tomorrow Talents jobbar med renommerade kunder för vi ger bara crème de la crème till våra stjärnor. Läs mer om några av våra talangprogram nedan eller klicka här om du själv vill bli en kund. 

JEPPESEN EARN YOUR WINGS

Hos Jeppesen når du nya höjder. Ett talangprogram för unga akademiker inom IT och R&D. Programmet har totalt 14 platser som förra året fylldes illa kvickt när över 80 stjärnor sökte. Här erbjuds ett arbete som varvas med innovativ utbildning, mentorskap och socialt häng.

TELIA TECH GRADUATE PROGRAM

Hösten 2019 börjar tio hungriga mjukvaruutvecklare i ett skräddarsytt talangprogram hos Telia. Programmet varar ett år och kombinerar det bästa från Telia med unika utbildningar, perfekt för unga akademiker inom IT.

SCANIA I-TALENT PROGRAMME

I-Talent är ett av våra populäraste talangprogram med hela två starter om år. Scania har 34 platser att fylla och för att knipa en plats prövas du med både kodtest, logiktest och en personanalys. Allt för att få de allra bästa. Här varvas arbetet med utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter. Hur kul?

FOLKSAM TECH TALENT

Tech Talent är talangprogrammet för stjärnan med många strängar på sin lyra, allt ifrån systemutveckling till test och infrastruktur berörs. Folksam Tech Talent premiärkördes hösten 2018 och var så populärt att antalet platser utökades från 12 till 16. I år hoppas både Folksam och Tech Talent på samma succé.

POLESTAR LOCKAR KVINNLIGA UTVECKLARE

För andra året i rad satsar Polestar på att locka juniora, skarpa utvecklare och utveckla framtidens talanger genom vårt talangprogram. Elbilsföretaget prioriterar innovation och kreativt nyskapande i talangprogrammet. Då Polestar aktivt arbetar för ökad jämställdhet var det också extra önskvärt med tjejer, vilket man lyckades rekrytera över förväntan. Med mångfald och inkludering kommer innovation och nytänk.

Vad händer?

Ingen dag är den andra lik. Läs vad några av oss har på gång just nu.

Alla lediga jobb

Smaken är som baken, delad och därför har vi många olika jobb och vägar att gå. Kolla om drömjobbet finns här.

Vill du snacka?

Yay, vi med! Fyll i formuläret här så blir du snart kontaktad av en rekryterare som berättar mer.